stevenskamp voelt warmte uit dorp heeten

De Stevenskamp, behorend tot Zorggroep Raalte, is erg blij met de betrokkenheid dat Heeten in haar en haar bewoners toont. En met de komende ponyweek op komst mag dat best wel eens gezegd worden, want de bewoners van het woonzorgcentrum zijn dolgelukkig dat de organisatie van de ponyweek ook activiteiten heeft gepland voor senioren. Sommige van die activiteiten kunnen bij voorbaat dan ook al rekenen op voldoende deelnemers.

Natuurlijk ontbreekt het versieren van het zorgcentrum, een van de jaarlijks terugkerende activiteiten, ook dit jaar niet. Het complex wordt versierd met panelen, hoefijzers en houten pony’s. Niet de bewoners zelf, maar bewoners van de straat – zoals inmiddels gebruikelijk – versieren het terrein ongetwijfeld weer op prachtige wijze. Bewoners van De Stevenskamp komen op 19 september voor het eerst in ‘actie’ bij de opening van het nieuwe dorsplein.

Een dag later is er ook voldoende te beleven op De Stevenskamp, want de trekkers die meerijden met de Oldtimer-toertocht komen op het terrein te staan en laten zich daar uitgebreid bezichtigen. Op dinsdag wacht de bewoners een rolstoelwandeltocht van De Zonnebloem. Alle ouderen kunnen hieraan meedoen, onderweg wacht hen een kopje koffie. Deze tocht wordt door ouderen altijd zeer gewaardeerd.

Woensdag gaan de mannen ’s morgens om 08.00 uur samen naar de ponymarkt. Nadat de fanfare op de ponymarkt heeft gespeeld, komt de fanfare naar De Stevenskamp en speelt hier een aantal vrolijke deunen. ’s Middags komt Geert Hannink vertellen over stamboomonderzoek en over de geschiedenis van Raalte en Heeten. De seniorenmiddag in het dorp op donderdag wordt ook door veel bewoners bezocht. De bewoners van De Stevenskamp hebben dus een gezellige week in het vooruitzicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.