stefan kieftenbeld naar free kick finale

Stefan Kieftenbeld vertegenwoordigt SV Raalte op 9 oktober tijdens de grote finale vrije trappen nemen voor Noord en Oost Nederland. Zaterdag was Kieftenbeld de sterkste speler uit een deelnemersveld van 32.

Na een spannende voorronde van de Free Kick Competitie bleven Refik Köse, Roel Cardol, Marin Jonkman, Adriaan Wessels, Stefan Kieftenbeld en Wieke Haverslag over. Wieke is speelster van Dames 1 en schakelde onderweg naar de finaleronde diverse heren uit. Ze bleek over een goede trap te beschikken.

In de finale werd het echter een tweestrijd tussen Marin Jonkman en Stefan Kieftenbeld. De strijd was spannend, maar werd uiteindelijk gewonnen door Kieftenbeld – voormalig speler van het eerste en nu speler van Raalte 4. Hij is dus op 9 oktober in het vernieuwde FC Twente-stadion te zien voor de grote finale. Op 1 oktober krijgt Stefan nog wat laatste tips en training van niemand minder dan Pierre van Hooijdonk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.