sponsor tina voor a sisters hope 60k walk

Wie de voorbije weken met enige regelmaat in het centrum van Raalte is geweest, heeft goede kans Tina Lokate tegen het lijf te zijn gelopen. Al diverse zaterdagen staat ze tussen D-Reizen en Ufuk te lobbyen voor een sportief en bijzonder project: ‘A Sister’s Hope 60k Walk’. Dit is een tweedaagse wandeltocht in oktober van zestig kilometer met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar borstkanker.

In Nederland krijgt liefst één op de negen vrouwen borstkanker. Daarom is er een bevolkingsonderzoek waarbij alle vrouwen tussen de 50 en 75 jaar – vrouwen op hogere leeftijd hebben immers een hoger risico – elke twee jaar onderzocht worden op borstkanker. Onderzoekers komen elk jaar een stapje dichterbij de genezing, maar toch is het voor sommigen nog steeds te laat. Elk onderzoek kost geld. En dus komt A Sister’s Hope in actie.

A Sister’s Hope 60k Walk is een sponsortocht. “Elke wandelaar heeft bij inschrijving beloofd om een minimaal sponsorbedrag van 1.500 euro bij elkaar te verzamelen”, vertelt Lokate. Hoewel al vele mensen en bedrijven hebben gesponsord, is er nog niet genoeg geld binnen. Wie graag een steentje wil bijdragen kan vrijblijvend een bedrag over maken op postgiro 39.22.900 ten name van A Sister’s Hope onder vermelding van deelnamenummer 1141. “Dan houden ze bij de organisatie automatisch bij hoeveel er op mijn naam is binnen gekomen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.