spektakel op de befaamde luttenbergring

De complete vaderlandse rallytop komt vrijdag weer bij elkaar in Hellendoorn, waar de 27ste editie van de Hellendoorn Rally van start gaat. Nieuwe hoofdsponsor van het grootste rally-evenement van Nederland is Schutte Informatisering uit Lemelerveld.

Vanuit manege ’t Oale Spoor in Hellendoorn wordt vrijdag om 19.30 uur de eerste auto weggeschoten voor de eerste etappe. Op de openingsavond worden er zes proeven verreden, allen ten noorden van Hellendoorn. De proeven, Hellendoorn, Mageleresch en Daarle zullen vrijdagavond twee keer worden verreden. De finish van de eerste auto wordt om 23.30 uur in de manege verwacht. Zaterdagmorgen vertrekt de eerste deelnemer om 9.00 uur vanuit de manege richting de eerste proef. Die dag staan er veertien proeven op het programma. Weer opgenomen in de route is de proef rond en op de Ligtenbergerdijk, met veel onverhard. Rijssen, Beuseberg, Ypelo, Notter, Hallerhoek en natuurlijk Luttenberg zijn de proeven die zaterdag twee keer gereden moeten worden.

Nieuw is dat de laatste twee proeven op de befaamde Luttenbergring worden verreden. De finish van de eerste deelnemer zal rond 20.00 uur zijn, alweer in ’t Oale Spoor in Hellendoorn. De totale lengte van de rally bedraagt bijna 450 kilometer, terwijl de totale lengte van de proeven bijna 185 kilometer bedraagt. Twintig procent van de proeven is onverhard. Verder telt de Hellendoorn Rally ook weer mee voor het Rallyclinic Dutch Open, waarin rijders als Jasper van den Heuvel, Erik Piepers en Erik Wevers als grote jongens worden gezien. En natuurlijk zijn die toppers ook in Hellendoorn van de partij. Voor de rally die dit jaar voor dus het eerste de naam Schutte Informatisering Hellendoorn Rally draagt.

Voor het bedrijf uit Lemelerveld is de link logisch, want het karakter van de jaarlijkse rally sluit nauw aan bij de jonge en dynamische bedrijfscultuur van Schutte Informatisering en haar klantenkring. Evenals bij de rally moeten mens en techniek elkaar bij Schutte Informatisering perfect aanvullen om de eindstreep te behalen met een optimaal resultaat. Het is voor Schutte Informatisering dan ook een uitdaging om de juiste oplossing te vinden voor het ICT-vraagstuk bij de klant. Schutte Informatisering wil zich opstellen als een actieve sponsor en grijpt dit rally-evenement dan onder andere ook aan om een sportieve ontmoetingsplaats voor nieuwe en bestaande relaties te creëren. Naamsbekendheid en het trekken van vooral nieuwe bezoekers staan hierbij centraal. Schutte Informatisering daagt ook jou uit om de race aan te gaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.