Home / archiefcentraal / speeltuin blekkerhoek na zaterdag gesloten

speeltuin blekkerhoek na zaterdag gesloten

Na een seizoen vol speelplezier sluit speeltuin Blekkerhoek in Raalte op zaterdag 4 oktober de deuren. Die dag is de speeltuin nog open van 11.00 tot 16.00 uur, maar daarna zit het er op voor dit seizoen. Tijdens de laatste dag is er nog wel een speciale activiteit. Om ongeveer 13.00 uur is het (bij mooi weer) buiten broodjes bakken. Bij slecht weer is de lunch binnen. De speeltuin is tijdens de herfstvakantie van 20 tot en met 24 oktober, mits het weer het toelaat, nog iedere dag van 13.30 tot 16.30 uur geopend.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.