sallandse boer loodzwaar welnee

Nog commentaar gehoord op de Sallandse Boer? Hij werd met enige twijfel ontvangen. Hij kon niet eens ‘plat proat’n’. Zou het wel een echte boer zijn?

Zondagavond reageerde Von Martels op een commentaar dat we er eind juli over schreven. Hij zou het loodzwaar krijgen, schreven we. Eerlijk gezegd begonnen we daar zelf aan te twijfelen toen we hem donderdag tijdens het corso het woord hoorden voeren. En wat zegt Von Martels zelf? “Loodzwaar? Welnee.” En hij dankt iedereen die hem hielp van zijn en jullie Stöppelhaene een succes te maken.

Klasse ook dat hij niet gelijk in de pen kroop en gewoon achteraf even een zakelijke toevoeging doet. Omdat dat commentaar al weer ver in de archieven verdwenen is, halen we het via dit bericht nog even weer op: Nieuwe Sallandse Boer krijgt het loodzwaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.