salland festival schenkt 300 euro aan zozijn

Cliënten, hun ouders en vrijwilligers van Zozijn in Raalte hebben zondag genoten van een speciale barbecue aan de Meerkoet 10. Dat kwam natuurlijk doordat de zon nog even een dagje lekker scheen, maar ook omdat zij verrast werden door een speciaal bezoek. Clemens Nieuwenhuis kwam de stichting namens het Salland Festival een presentje geven.

Nieuwenhuis kwam namelijk om een cheque van 300 euro te overhandigen, welke blij verrast werd aangenomen door bewoner Rick Huis in ’t Veld en Lies Maatman, medewerker bij Zozijn. Het geld is opgehaald tijdens de kerkdienst van het Salland Festival en wordt besteed aan een partytent voor cliënten van Zozijn, waar ze de volgende zomer van kunnen genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.