roy schulten presenteert eigen cd single

De Raalter artiest Roy Schulten presenteert zondag 28 september om 14.00 uur in Café de Gouverneur in Raalte zijn eerste eigen cd-single: ‘Onbereikbaar’. De verwachtingen zijn hoog, want het lied is gemaakt door Edwin van Hoevelaak, die eerder werkte voor Jeroen van de Boom en Nick & Simon. Zelf is Schulten ook al zeer tevreden: “Mijn single is een kroon op mijn muzikale activiteiten, maar meer nog een nieuw begin van mijn ambities.”

De passie voor muziek kreeg bij Roy Schulten acht jaar geleden een serieuze start, toen hij tijdens ‘The Prince Night of the Proms’ in De Leeren Lampe een aantal covers met succes ten gehore bracht. “Nummers van René Froger, Tom Jones en Elvis werden met groot enthousiasme door het Raalte publiek ontvangen”, aldus Schulten. “Mijn muzikale ambities kregen al snel een vervolg tijdens optredens op regionale feesten en grote partijen.”

Wie niet tot zondag 28 september kan wachten om ‘Onbereikbaar’ te horen, moet zaterdag rond 11.30 uur maar eens luisteren naar het radioprogramma RTV Raalte. Jan Hagen heeft dan de primeur en laat een klein fragment horen. Ook komt Roy Schulten zelf vertellen hoe alles tot stand is gekomen en wat zijn verdere plannen in de muziekwereld zijn. Verderop in het programma wordt vooruit geblikt op het eerste Bokbierfestival, dat in hetzelfde weekend als StreetLive plaatsvindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.