rohda start seizoen met ruime zege op atc

Een snelle openingstreffer gaf de Raaltenaren vleugels. Want het was Sander Kok die al in de vijfde minuut het net liet bollen. Een klein kwartier later stond de tweede treffer op het scorebord. Doelpuntenmaker was de nieuwe aanvaller Melvin Velthuis, die de afgelopen jaren in dienst van Heino speelde. Trainer Reumer zag dat vol tevredenheid aan. “Het begin was goed. We creëerden meteen al veel kansen.”

Al werden al die kansen nog niet benut. Maar Rohda kon het zich zelfs permitteren om vlak voor rust een strafschop te missen. Nieuwkomer Anne Nijland kreeg de bal niet tegen de touwen. “Hij revancheerde zich in de tweede helft prima door voor de 3-0 te zorgen”, aldus Reumer, die zag dat zijn mannen in het restant van de wedstrijd uitliepen naar 4-0 en 5-0. Door treffers van respectievelijk Melvin Velthuis en Rik Keijzer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.