rohda 13 voortaan in shirtjes van formido

Het voetbalteam van Rohda Raalte 13 is in het nieuw gestoken door Formido Raalte. De bouwmarkt heeft het team voorzien van nieuwe wedstrijdshirts, broekjes en sokken. De auto hoorde helaas niet bij de deal met Formido Raalte. Ondanks de nieuwe tenues ging de eerste wedstrijd zondag met 2-0 verloren.

Op de foto staand van links naar rechts: Edwin Schrijver (namens Formido), Johan Bril, August Groote Schaarsberg, Stephan Rientjes, Frank Schrijver, Patrick Nijboer, Dennis Bootsveld, Johan Vulink, Michel Grondhuis, Chris Schrijver en Paul Hondeveld. Gehurkt van links naar rechts: Sander Walraven, Robin van der Mijl, Rob Schrijver, Xander Krone, Maurice Veldhuis, Herman Vulink, Niek Reimert en Ralph Berends.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.