Home / archiefcentraal / ramana steelt de show bij zonnig streetlive

ramana steelt de show bij zonnig streetlive

Ramana, oftewel ‘De nieuwe Uri Geller’, heeft zaterdag de show gestolen tijdens een zonnig StreetLive Raalte Festival. Met de nodige magie betoverde hij het publiek in het centrum van Raalte. Maar niet alleen Ramana kreeg veel bekijks, want ook de andere artiesten waren stuk voor stuk de moeite van het bekijken waard.

StreetLive Raalte is al jarenlang de theatrale afsluiting van het zomerseizoen. Het internationale straattheaterfestival zorgde ook dit jaar weer, met medewerking van een flink aantal donateurs en Overijssel op Straat, voor erg spraakmakende en hilarische acts. Een keur van artiesten bracht tijdens de zevende editie van StreetLive weer humor, cultuur en verwondering op straathoeken en pleinen.

Lees ook

Daggenvoorde Keuken & Interieur naar De Zegge VII

RAALTE – Daggenvoorde Keuken & Interieur heeft een kavel van ruim 2600 vierkante meter gekocht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.