rabobank neemt klanten mee op boottocht

Wat doe je als het lekker weer is en je je klanten eens in het zonnetje wil zetten? Dan neem je ze mee op een boottochtje, moet Rabobank Salland hebben gedacht. Al haar speciale ‘Private Banking’-klanten werden voor dinsdag 9 september uitgenodigd voor een boottochtje op de IJssel. Heerlijk weer, een mooi uitzicht en een bijzondere ambiance waren de ingrediënten van een ontspannende en zeer geslaagde trip.

Tijdens de boottocht naar Doesburg kregen de klanten les van Deventenaar en historisch schrijver Henk van Baalen, die op ludieke wijze vertelde over de omgeving van de IJssel. Na een uurtje wandelen in Doesburg stond er op de boot een buffet klaar, dat onder genot van passende muziek werd genuttigd. Rabobank wilde met deze tocht haar waardering uiten voor het jarenlange vertrouwen dat de klanten in de bank stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.