raalte knokt zich laat naast dedemsvaart

Na een enorme kans van Raalte in de eerste minuut van de wedstrijd was het Dedemsvaart dat bijna de gehele wedstrijd dicteerde. Raalte speelde haar eerste wedstrijd en was nog lang zoekende. Hiervoor kreeg zij in de vijftiende minuut de rekening gepresenteerd: 0-1.

Na de rust kwamen de Raaltenaren beter in hun spel en kwamen zij ook verdiend op gelijke hoogte. Via een mooie aanval over de flanken wist Nick van Tolij het net te vinden. Na deze treffer wist de thuisploeg het goede spel echter niet voort te zetten en liet het Dedemsvaart weer snel op voorsprong komen. De thuisploeg moest opnieuw op jacht naar de gelijkmaker.

Raalte zette alles op alles, maar verder dan een paar kleine kansjes kwam ze aanvankelijk niet, totdat Richard Huis in ’t Veld in de 88e minuut aanlegde voor een vrije trap op veertig meter van het vijandelijke doel. De keeper van de gasten verkeek zich volledig op de bal, die pardoes in de kruising belandde en de Raaltenaren alsnog een punt bezorgde. De 2-2 was uiteindelijk een terechte afspiegeling van een enerverende wedstrijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.