projectkoor scoort hoog met carmina burana

Cultuur van eigen bodem op hoog niveau. Dat straalde zondagavond in de klankvolle ruimte van de bijna volle Brugkerk in Lemelerveld uit van het concert waarmee het projectkoor Multiple Voice, dat qua bezetting van heren en dames goed in balans was, de talrijke bezoekers van de eerste noot tot de laatste klap op het slagwerk wist te boeien.

Intieme fragmenten van het concert werden zacht en sfeervol uitgevoerd, anders stukken gingen uit volle borst en werden zelfs regelmatig overstemd door forse slagwerkakkoorden. Een glansrijk optreden van sopraansoliste Yvonne Boerdam en tenorsolist Aart Mateboer gaf een extra accent aan het geheel. daverende ovatie aan het eind van het concert onderstreepte dat het optreden van het projectkoor een schot in de roos was.

En voor iedereen die het afgelopen zondag heeft gemist? Op zaterdag 25 oktober volgt er een herkansing, dan treedt het projectkoor op in de Maranathakerk in Nieuwleusen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.