Home / archiefcentraal / proeftraining voor vriendinnetjes bij kwiek

proeftraining voor vriendinnetjes bij kwiek

Spelers en trainers van GIBO Groep Kwiek C2, C3 en C4 hebben met ondersteuning van de vereniging het initiatief genomen om een proefdraaitraining te organiseren. Daarbij is het de bedoeling dat vriendinnetjes en andere geïnteresseerden de kans krijgen om op geheel vrijblijvende basis een handbaltraining mee te maken. Kwiek hoopt zo op meer nieuwe leden, maar wil eigenlijk vooral de handbalsport nog populairder in de regio maken.

De training wordt op woensdag 1 oktober van 16.30 tot 18.00 uur gegeven in de sporthal van Tijenraan en wordt gegeven door de trainers van C2, C3, en C4 van Kwiek. Lijkt het jou ook leuk om eens een handbaltraining mee te maken en ben je een meisje in de leeftijd van 10 tot en met 14 jaar, meld je dan op 1 oktober om 16.15 uur in sporttenue in de sporthal en grijp je kans om het handbalspelletje eens vrijblijvend uit te proberen.

Lees ook

Luttenberg maakt zich op voor Dorpskwis

LUTTENBERG – In Luttenberg vindt op zaterdag 30 oktober een Dorpskwis plaats. Honderden dorpsgenoten, verenigd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.