problemen met aanleg riolering in heino

Het wil nog niet echt vlotten met de aanleg van het bergbezinkriool aan de Paalweg bij Het Wooldhuis in Heino. “We krijgen de bouwput in Heino gewoonweg niet droog”, zegt wethouder Ben Haarman. “De toestroming van water blijft zeer groot, dus we zijn met de betrokken partijen op zoek naar alternatieven.”

De Paalweg is al een tijdje opengebroken vanwege de werkzaamheden aan de riolering. De riolering wordt er vergroot en ook rondom Het Wooldhuis worden aanpassingen aan het riool verricht. De werkzaamheden worden uitgevoerd omdat er in de buurt van Het Wooldhuis bij ernstige hoosbuien een groot risico is op wateroverlast. Net als de Domineeskamp in Raalte stond de Paalweg op 23 juli 2006 blank na een flinke hoosbui.

Als gevolg van de problemen met de aanleg van het nieuwe riool in Heino is er volgens wethouder Haarman sprake van enkele maanden vertraging. “Dat is vooral onplezierig voor omwonenden, die wij zoveel mogelijk informeren over de stand van zaken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.