picknick bij de knapenvelder zeer geslaagd

“Om 10.30 uur waren de gasten en vrijwilligers uitgenodigd bij de zuivelboerderij aan de Knapenveldsweg in Raalte. Maar liefst 72 personen kregen bij ontvangst koffie met krentenbrood. Rond 11.00 uur werd door mevrouw Tuten op een plezierige wijze informatie gegeven over het ontstaan en de gang van zaken op de zuivelboerderij. Vervolgens zijn we in groepjes het bedrijf gaan bezichtigen: De winkel met zuivelprodukten, veestallen, enzovoort.”

Tijdens de rondleiding gebeurde er tevens iets bijzonders. Er werd namelijk een kalfje geboren. “Een prachtig moment”, aldus Offenberg, die rond 12.30 uur aan tafel ging om samen met alle aanwezigen te gaan picknicken. “Alle broodjes met diverse dranken stonden na de rondleiding al klaar. Inclusief de vrolijke noten en de stralende zon kon de dag dus absoluut niet meer stuk.” Rond 14.30 werd de middag afgesloten met een drankje en elke gast ging naar huis met een Zonnebloem-attentie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.