paul haarhuis geeft tennisclinic op de brink

Voor de tweede keer binnen een half jaar organiseert Sport Service Centrum Deventer samen met Eltingh Haarhuis Tennis & Events een dag vol met tennisclinics en activiteiten op de Brink in Deventer. Dit keer is het niet voormalig prof Jacco Eltingh die de clinics verzorgt, maar is het zijn zakelijke en sportieve partner Paul Haarhuis. Samen zijn zij initiator van Eltingh en Haarhuis Tennis & Events, een bedrijf dat clinics door heel het land organiseert.

Op zondag 14 september staat Paul Haarhuis dus op De Brink in Deventer, die is ingericht met onder andere twee tennisvelden. Tussen 14.00 en 18.00 uur is iedereen welkom om vrijblijvend kennis te maken met de tennissport. Naast de tennisactiviteiten presenteren diverse sportverenigingen zich door het organiseren van clinics en activiteiten. Kinderspelen zijn er op het voorplein voor Bakker Bart tussen 14.00 tot 16.00 uur.

Tevens geeft Sport Service Centrum Deventer deze middag het startschot voor het tennisscholenproject. Het project omvat een lesprogramma gericht op tennisactiviteiten dat op basisscholen wordt aangeboden. Het lesprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door Hogeschool Windesheim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.