paaltjes bij daggertsbrug al jaren weg

“Er wordt de indruk gewekt dat men na de renovatie van de bruggen vergeten is om de paaltjes aan één kant van de Daggertsbrug terug te plaatsen, maar in werkelijkheid staan die paaltjes er al jaren niet meer”, aldus wethouder Ben Haarman in een reactie op de brief van SP-fractievoorzitter Willy Lourenssen met betrekking tot de verkeerssituatie bij de Raalter brug.

“Vermoedelijk valt het nu pas op, omdat er rood split op het brugdek ligt”, zegt Haarman, die verder aangeeft dat er vandaag of morgen een brief de deur uit gaat naar Lourenssen. Daarin geeft de wethouder antwoorden en een uitleg over de situatie. “Er staan diverse borden waaruit blijkt dat voor parkeren en voor doorgaand verkeer niet rechtsaf kan worden geslagen. Dus dat is afdoende.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.