opnames reclame over konijnen en kozijnen

Timmerfabriek Salland zoekt figuranten die vrijdag 6 september mee willen doen in een reclamefilm voor Salland Kozijnen. Dat meldt De Lemelervelder deze week. De film wordt honderden keren als reclameboodschap uitgezonden bij RTV Oost. Dus als figurant kom je knap vaak op televisie.

Alles wat je moet doen is zorgen dat je vrijdag 6 september om 18.30 uur bij Timmerfabriek Salland aan de Handelsweg 39 op het Lemelerveldse industrieterrein klaar staat. Het gaat een prachtige reclamefilm worden, zo schrijft De Lemelervelder, die de grap al mocht verklappen van de makers van Iris Media uit Lemele. De grap is namelijk dat een leverancier Salland Kozijnen verwart met Salland Konijnen.

Om de grap maximaal in kaart te brengen, wordt werkelijk alles uit de kast gehaald. Er is een clown ingehuurd die konijnen uit een hoge hoed tovert, majorettes gaan als konijnen verkleed, een grote vrachtwagen met oplegger is ingericht als konijnenhok en er komt zelfs een parachutist als konijn verkleed uit de lucht vallen. Maar dan blijkt het toch om kozijnen te gaan. En om wat voor kozijnen, om de kozijnen van Timmerfabriek Salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.