open huizen route zonder drempels

Bewoners van woningen die te koop staan bij Hannink, zetten zaterdag 4 oktober van 11.00 tot 15.00 uur hun voordeur open voor belangstellenden. Hannink’s Open Huizen Route mag inmiddels een traditie worden genoemd.

“Elk voor- en najaar organiseren we deze dag”, vertelt Max van der Kwaak van het makelaarskantoor. “Het is een goede gelegenheid om zonder drempels een woning te bekijken. Belangstellenden hoeven geen afspraak te maken, maar kunnen gewoon bij de deelnemende adressen binnengaan. Ook deze keer is de deelname weer groot, zodat meer adressen in het woningaanbod kunnen worden bezocht. Bij veel woningen staat de deur open.”

Het principe van de open dag spreekt eigenlijk voor zich. Van der Kwaak: “Op staging2.hannink.nl, op staging2.funda.nl, in onze etalage én de speciale, huis-aan-huis verspreide NVM Open Huizen Route krant zullen de deelnemende adressen komen te staan. Alle deelnemende panden zijn ook te herkennen aan een raamposter. De eigenaar van de woning ontvangt belangstellenden en geeft zelf een rondleiding. Op de locatie zullen uitgebreide informatiebrochures liggen.”

Tijdens de Open Huizen Route zullen de kantoren van Hannink Makelaars aan de Herenstraat 1 in Raalte en de Stationsweg 23 in Wijhe ook geopend zijn. “Iedereen kan die dag bij ons terecht voor meer informatie over de woningen. Zo liggen bij ons bouwkundige keuringen klaar. Ook kan een afspraak worden gemaakt voor een nadere bezichtiging met een makelaar en andere deskundigen”, vertelt Van der Kwaak. Tevens zal die dag het kantoor Hannink, Van Bladeren & List aan de Schoolstraat 34 geopend zijn. Hier kun je terecht voor een gratis én vrijblijvend financieel advies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.