open dag bij vernieuwde plukkie in haarle

Hondentrimsalon Plukkie aan de Koersweg 7a in Haarle houdt zaterdag 4 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een open dag. Alle belangstellenden zijn welkom om een kijkje te nemen bij Plukkie, met nu ook een spiksplinternieuw hondenpension.

Frank en Rolien Hekking zijn in 2002 begonnen met het trimmen van honden. “Na het behalen van mijn diploma in 2003 heb ik samen met mijn vrouw Rolien in de oude boerderij, naast de woning, een trimsalon geopend”, vertelt Frank Hekking. “Hier trim ik alle soorten hondenrassen van groot tot klein. Omdat wij zelf twee Newfoundlanders hebben, een zwarte en een bonte, kan ik wel zeggen dat ik goed met honden overweg kan en weet hoe deze getrimd moeten worden.”

Zo worden er bij Plukkie verschillende honden op de trimtafel gezet. “De één geschoren, de ander geknipt of geplukt. En verder doen we ook aan wassen, nagels knippen, enzovoort. Dit alles in overleg met de klant”, aldus Frank, die in de loop der jaren is gaan nadenken over uitbreiding. “Aangezien de vraag naar het verzorgen van honden in een pension toenam, zijn wij op het idee gekomen om een geheel nieuwe trimsalon/pension neer te zetten.” En dus is BAJO Bouw & IJzerwerken uit Mariënheem aan het begin van dit jaar begonnen met de nieuwbouw.

Frank: “Wij voldoen met ons nieuwe onderkomen aan alle eisen. Het pension is voorzien van vloerverwarming en wij beschikken nu over zestien binnenverblijven met een uitloop naar buiten. Daarnaast zijn er twee speelweides van 25 bij 15 meter, waar de reutjes en teefjes apart van elkaar kunnen spelen.” Voor meer informatie over Plukkie bel 0548-595633 of 06-22296152.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.