ook heeten a1 komt te kort op eigen toernooi

Net als de B-jeugd van Plus Severijn Heeten is ook de A1 er niet in geslaagd om het eigen Techvisie Jeugdhandbaltoernooi winnend af te sluiten. Sterker nog, de dames uit Heeten eindigden laatste in een poule van vier teams zonder ook maar één wedstrijd gewonnen te hebben. Toch kunnen de Heetense dames terugkijken op een leerzaam toernooi. Tijdens de kruisfinales werd er bijvoorbeeld al aanzienlijk beter gespeeld dan een dag ervoor.

Het toernooi voor de A-jeugd startte zaterdagmiddag al, waarna het restant op zondag in Sporthal Heeten werd afgewerkt. Doordat het team van VOC Amsterdam zich op het laatste moment moest afmelden in verband met verschillende blessures, was het toernooischema iets gewijzigd. In de nieuwe opzet speelde ieder team eenmaal tegen elkaar, waarna er vervolgens kruisfinales en een finale werd gespeeld. Die werd uiteindelijk gewonnen voor V en L uit Geleen.

Voor Heeten A1 viel er op de derde editie van het Techvisie Jeugdhandbaltoernooi weinig eer te behalen. De wedstrijden op zaterdag gingen allen kansloos verloren. Ook tegen het team uit Wijhe, ook tegenstander in de reguliere competitie, bleek Plus Severijn Heeten totaal niet te zijn opgewassen: 21-7. Vervolgens werd er met 7-22 verloren van Hellas, waarna de laatste poulewedstrijd (op zondag) met 10-21 ging verloren tegen V en L.

Ook in de kruisfinales moest de dames uit Heeten telkens het onderspit delven. V en L bleek met 14-7 te sterk, waardoor Plus Severijn werd veroordeeld tot het spelen van de wedstrijd om de derde en vierde plaats. Hier was Wijhe weer de tegenstander, en net als op zaterdag bleek zij iets sterker te zijn. De 14-10 winst voor Wijhe moet Heeten echter vertrouwen geven voor de toekomst, want het verschil ten opzichte van de dag ervoor was opmerkelijk kleiner, zie daarvoor ook staging2.handbalheeten.nl

Eindstand

1. V en L Geleen

2. Hellas Den haag

3. Wijhe Orangerie

4. Plus Severijn Heeten

De organisatie van het derde Techvisie Jeugdhandbaltoernooi kijkt terug op een bijzonder geslaagd toernooi, waarbij de teams uit Heeten naar hun kunnen hebben gepresteerd. De C-jeugd reikte tot een tweede plaats, de B- en A-jeugd wist helaas geen wedstrijd te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.