Home / archiefcentraal / ontwikkelingen bij ooievaarsnest in raalte

ontwikkelingen bij ooievaarsnest in raalte

Er is weer volop beweging bij de Amerikaanse windmolen. Je weet wel, die molen aan de Hondemotsweg in Raalte. Daar kun je starten met een wandelroute over zes kilometer en genieten van de mooie natuur die Salland rijk is. Tot die natuur behoren natuurlijk ook de ooievaars die in het nest vlak achter de windmolen gehuisvest zijn.

Maar ook de kleinere vogels kunnen sinds kort naar hartenlust badderen en uitrusten op een speciaal voor hen gecreëerde plaats naast de windmolen. Vorige week hebben Gerard Overesch en Gerard Broekgerrits namelijk een vogelbad en voederbak, gemaakt door Jan Kruiper, geplaatst. Wie daar binnenkort een stel ooievaars ziet flikflooien met vogels van een heel ander ras, weet dus hoe dat komt. Laat ze vooral hun gang gaan!

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.