ontwikkelingen bij ooievaarsnest in raalte

Er is weer volop beweging bij de Amerikaanse windmolen. Je weet wel, die molen aan de Hondemotsweg in Raalte. Daar kun je starten met een wandelroute over zes kilometer en genieten van de mooie natuur die Salland rijk is. Tot die natuur behoren natuurlijk ook de ooievaars die in het nest vlak achter de windmolen gehuisvest zijn.

Maar ook de kleinere vogels kunnen sinds kort naar hartenlust badderen en uitrusten op een speciaal voor hen gecreëerde plaats naast de windmolen. Vorige week hebben Gerard Overesch en Gerard Broekgerrits namelijk een vogelbad en voederbak, gemaakt door Jan Kruiper, geplaatst. Wie daar binnenkort een stel ooievaars ziet flikflooien met vogels van een heel ander ras, weet dus hoe dat komt. Laat ze vooral hun gang gaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.