Home / archiefcentraal / olstars spaart voor nieuwe mobiele basket

olstars spaart voor nieuwe mobiele basket

De basketballers van de Olster vereniging Olstars zijn komende zaterdag 20 september weer, net als voorgaande jaren, actief op de jaarmarkt. De jeugdleden zullen dit jaar wederom ieder afzonderlijk een poging doen om een topscore op de basket te plaatsen. De winnaar krijgt aan het einde van de dag een echte basketbal mee naar huis.

Verder is er dit jaar ook een cake-actie georganiseerd door de vereniging. Vrijwilligers binnen de vereniging, waaronder enkele ouders van de jeugdleden, hebben zich aangemeld om cake te bakken. Deze wordt vervolgens op de jaarmarkt, op de hoek bij het oude gemeentehuis, verkocht voor het goede doel: Een nieuwe mobiele basket voor de club.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.