olstars spaart voor nieuwe mobiele basket

De basketballers van de Olster vereniging Olstars zijn komende zaterdag 20 september weer, net als voorgaande jaren, actief op de jaarmarkt. De jeugdleden zullen dit jaar wederom ieder afzonderlijk een poging doen om een topscore op de basket te plaatsen. De winnaar krijgt aan het einde van de dag een echte basketbal mee naar huis.

Verder is er dit jaar ook een cake-actie georganiseerd door de vereniging. Vrijwilligers binnen de vereniging, waaronder enkele ouders van de jeugdleden, hebben zich aangemeld om cake te bakken. Deze wordt vervolgens op de jaarmarkt, op de hoek bij het oude gemeentehuis, verkocht voor het goede doel: Een nieuwe mobiele basket voor de club.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.