nijboer doet duit in zakje van nierstichting

De Nierstichting is jarig. Reden voor René Nijboer en Martijn Smit van Nijboer Interieur & Design om een cadeau aan de stichting te overhandigen. De heren hebben dat inmiddels gedaan in de vorm van een cheque van 10.000 euro. Die is in ontvangst genomen door Monique Stoop, regiocoördinator Nierstichting Oost-Nederland.

“Dit doet ons goed”, bedankte Stoop de interieurbouwers uit Mariënheem. “Met dit prachtige bedrag kunnen we noodzakelijk werk financieren. Met deze gift komt een toekomst met zo min mogelijk nierziekten én een betere toekomst voor nierpatiënten een beetje dichterbij.” Nijboer Interieur & Design is een bloeiend bedrijf met een maatschappelijk betrokken karakter. René Nijboer: “Het was een bijzonder jaar waarin we ons vijftienjarig jubileum mochten vieren. We gaven eind vorig jaar een open huis. We vroegen klanten, relaties en leveranciers om geen cadeaus te kopen. Iedereen die wilde, kon een bedrag aan ons overmaken voor de Nierstichting.”

Op 10 november vierde Nijboer privé ook een feest, zowel zijn vriendin als hijzelf zijn 40 geworden. Ook voor dit feest hebben we onze gasten gevraagd een donatie te doen voor de Nierstichting. “Aangezien de Nierstichting nu ook 40 jaar bestaat, leek het ons leuk om het totaalbedrag van 10.000 euro juist nu aan het begin van de nationale collecteweek te schenken.” De Nierstichting is ontzettend blij met de donatie, aangezien het werk van de Nierstichting mede afhankelijk is van giften.

Monique Stoop is dan ook erg enthousiast over Nijboer: “Dankzij de betrokkenheid van Nijboer, maar ook door de inzet van onze eigen mensen, genereren we geld om het verlanglijstje van de Nierstichting zo kort mogelijk te maken. We willen meer donornieren, betere behandelmethoden, minder nierziekten, een gezamenlijke preventie-aanpak en een betere kwaliteit van leven.” Deze week is de nationale collecteweek van de Nierstichting. Stoop: “Wanneer de collecte bij je langs komt, hoop ik op een gift. Al is het een kleine!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.