najaarsmodeshow met kleurrijke details

Raalte Mode Promotie houdt zaterdag 13 september op de Grote Markt weer een modeshow. Het publiek krijgt een exclusief voorproefje van de najaarscollecties in de Raalter modezaken. Naast kleding ook aandacht voor de brilmode en sieraden.

Grof gebreide vesten, gevette laarzen, donkere jeans. Naast sportieve stoere mode ook zeer vrouwelijke kleding, vlotte businesskostuums, kinderkleding waarin je kan ravotten. Was het modebeeld vorige winter behoorlijk ingetogen van kleur met al dat grijs en zwart, dit najaar en winter speelt kleur zowel in de dames- als herenmode gelukkig weer een grotere rol.

Opvallend zijn ook de vele subtiele details en afwerkingen en prachtige kwaliteiten! Stoffen met een mooie glans, heerlijk zachte truitjes, prachtige overhemden voor heren met of zonder stretch. Heb je als man geen standaard maat, dan kan je in Raalte niet alleen een kostuum op maat laten maken maar vanaf dit seizoen ook een overhemd.

Met al die nieuwe mode en nieuwe modezaken die onlangs in het centrum hun deuren openden, wordt de najaarsmodeshow absoluut geen herhaling van vorige modeshows. Nieuw zijn bijvoorbeeld de schoenenzaak Tamaris en de nieuwe damesmodezaken Cecil Store en InMind by Ter Haar. De shows worden gegeven om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.45 uur. Ook in de modezaken wordt deze dag het seizoen feestelijk ingeluid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.