Home / archiefcentraal / mooie paardensport in luttenbergse zon

mooie paardensport in luttenbergse zon

Bij manege De Luttenberg is zaterdag alweer de vijfde editie van het Nationaal Concours Hippique Luttenberg gehouden. De dag begon bewolkt en regenachtig, maar vlak voor aanvang van de eerste rubriek werd het droog en later in de ochtend klaarde het op en brak zelfs de zon door.

Het werd dan ook een prachtige dag met als één van de hoogtepunten het VTN-kampioenschap randems. Nog niet eerder dit seizoen was er een randemrubriek uitgeschreven. Vier deelnemers gingen de uitdaging niet uit de weg en streden om het kampioenschap. Uilke Haarsma, Leendert Veerman, Lambertus Huckriede en Jan Jordans hadden de paarden prima in de hand. Een indrukwekkend gezicht om vier van deze langspannen rond te zien gaan.

Lees ook

Woonwagenfamilies protesteren bij gemeentehuis Raalte

RAALTE – Enkele gezinnen uit Heino die wachten op een plekje op een woonwagenkamp in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.