Home / archiefcentraal / mooie beelden van salland in augustus

mooie beelden van salland in augustus

Kunstenares Marjo Potma uit Heino heeft ons maar weer eens voorzien van een nieuwe lading foto’s van het prachtige Sallandse landschap. De reportage laat zien hoe Heino en omgeving eruit zag in de maand augustus.

De foto’s gebruikt Marjo Potma doorgaans als inspiratie voor haar schilderwerk. Die foto’s zijn nodig om bepaalde indrukken goed te blijven onthouden en nog eens terug te halen. Maar natuurlijk zijn de foto’s ook gewoon de moeite van het bekijken waard als losse beelden. Kijk en geniet zelf van deze nieuwe reportage. En neem ook eens een kijkje op haar website.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.