mooie beelden van salland in augustus

Kunstenares Marjo Potma uit Heino heeft ons maar weer eens voorzien van een nieuwe lading foto’s van het prachtige Sallandse landschap. De reportage laat zien hoe Heino en omgeving eruit zag in de maand augustus.

De foto’s gebruikt Marjo Potma doorgaans als inspiratie voor haar schilderwerk. Die foto’s zijn nodig om bepaalde indrukken goed te blijven onthouden en nog eens terug te halen. Maar natuurlijk zijn de foto’s ook gewoon de moeite van het bekijken waard als losse beelden. Kijk en geniet zelf van deze nieuwe reportage. En neem ook eens een kijkje op haar website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.