martijn smit stopt als stoppelhaene secretaris

Smit: “Ik heb inmiddels drie jonge kinderen en eind vorig jaar ben ik mede-eigenaar/directeur geworden bij Nijboer Interieur & Design, dus dit vraagt veel tijd van mij en logischerwijs leg ik daar mijn prioriteiten neer. Dit is ook de reden dat ik enkele andere bestuursfuncties heb afgebouwd. Ik ben reeds gestopt als vice-voorzitter van Businessclub Salland Partners, alsmede als voorzitter van de commissie ROJA.” Naast enkele lidmaatschappen is Smit nu – na de Stöppelhaene – alleen nog secretaris van de Ronde Tafel, maar dat vergt niet veel tijd.

“Hoewel het vrijwilligerswerk en de bestuursfuncties mij altijd veel plezier hebben gebracht – ik heb ook nog tien jaar bij Rohda Raalte diverse dingen gedaan zoals jeugdtrainer, hoofd voetbalkamp, pr-commissie en jeugdcommissie – is het dus een kwestie van prioriteiten stellen en keuzes maken. Als er in de toekomst weer wat ruimte ontstaat sluit ik niet uit om te zijner tijd weer iets op te pakken. Het zal zeker wel een keer weer gaan kriebelen…”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.