markerink veertiende in rit tegen de klok

Loes Markerink is er woensdag niet in geslaagd om zichzelf in de top van het klassement te rijden tijdens de tijdrit op eigen bodem. De Raaltese werd in de tweede etappe door het Sallandse landschap slechts veertiende, met een achterstand van 47 seconden op de Duitse winnares Trixi Worrack.

De nieuwe leidster in de Profile Ladies Tour is Kirsten Wild. De renster uit het AA Drink Cycling Team moest de dagzege in de 20,5 kilometer lange tijdrit weliswaar aan Worrack laten, maar had aan haar vijfde tijd genoeg om de leiderstrui over te nemen van Ina-Yoko Teutenberg. De verschillen waren klein in de rit tegen de klok: Wild gaf slechts drie seconden toe op de dagwinnares, waar kersvers Nederlands tijdritkampioene Mirjam Melchers als tweede een tel te kort kwam om zich winnares van deze tweede rit te mogen noemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.