maij kandidaat voor cda functie houben

Het algemeen bestuur van de CDA afdeling Overijssel heeft Hester Maij uit Delden kandidaat gesteld voor het voorzitterschap van de afdeling. De voorzittersverkiezing heeft plaats in de algemene ledenvergadering van 24 november. De huidige voorzitter van het CDA Overijssel, Jos Houben (oud burgemeester van Raalte), zal dan na vier jaar het voorzitterschap overdragen.

Hester Maij heeft als waarnemend burgemeester van Zandvoort, als wethouder van Amsterdam en fractievoorzitter en raadslid gedurende een lange periode ervaring opgedaan met bestuurlijke verhoudingen en het zichtbaar maken van het CDA. Daarnaast was ze enkele jaren als plaatsvervangend voorzitter van het CDA Vrouwenberaad adviseur van het landelijk dagelijks bestuur en lid van het partijbestuur van het CDA. Hester Maij verhuisde begin 2007 naar Overijssel. Sindsdien was ze voor het CDA Overijssel lid van de lijstadviescommissie voor de waterschapsverkiezingen en adviseert ze in de commissie revitalisering de plaatselijke CDA-afdelingen.

Over haar motivatie zegt Maij: “Op politiek en bestuurlijk niveau heb ik mij de afgelopen jaren zowel in professionele werkzaamheden als in vrijwilligerswerk voor de partij voortdurend ingezet om de positie van het CDA te versterken. Ik heb het altijd belangrijk gevonden om vanuit mijn functies mensen te stimuleren om actief in het CDA te worden. Graag wil ik mijn kennis en ervaring de komende vier jaar inzetten als voorzitter van het CDA Overijssel.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.