lyonn albers gooit weer meeste ballen raak

Lyonn Albers heeft net als vorig jaar tijdens de jaarmarkt het Olstars-evenement ‘Raakschieten op de basket’ gewonnen. Lyonn gooide maar liefst elf ballen raak en werd daarmee topscorer bij de jeugd. Afgelopen zaterdag mocht Lyonn zijn prijs in ontvangst nemen. Dit gebeurde voor de start van de wedstrijd van het U14-team. Hij kreeg de prijs, een basketbal, uit handen van trainer/coach Ronald Lutgerhorst. Ook mag Lyonn een maand lang gratis mee trainen met het jeugdteam.

De basketbalvereniging uit Olst kan overigens weer terugkijken op een succesvolle jaarmarkt. Zo zijn alle zelfgebakken muffins verkocht. De totale opbrengst is 116 euro. Dit bedrag zal worden gebruikt voor de aanschaf van een verrijdbare basket. Olstars bedankt hierbij alle kopers en in het bijzonder de vrijwilligers, moeders/vaders en de jeugd van de vereniging, die dit mooie resultaat hebben neergezet. Verder wenst de basketbalvereniging Lyonn Albers heel veel plezier met de nieuwe basketbal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.