lindsay goossens geniet van nieuw leven

Lindsay Goossens vermaakt zich prima in Suriname. De ex-Raaltese en tevens oud-speelster van Kwiek woont inmiddels alweer twee maanden in Suriname, waar ze samen met haar vriend een reisbureau runt. Hierbij een verslag van haar laatste belevenissen.

“Het is de laatste weken erg druk geweest. Helaas niet zozeer in de touringbranche. Maar doordat er weinig toeristen waren, was het een periode van doorzetten om alle eindjes aan elkaar te houden. Nu het superlaagseizoen tot een einde lijkt te komen, kunnen we weer vol vertrouwen naar de toekomst kijken. Overigens ben ik in de tussentijd ook nog verhuisd. Naar een huis dat ongeveer viermaal zo groot is als het vorige huis. Het nieuwe huis wordt momenteel grondig onder handen genomen. Het huis krijgt een ‘Miami Vice’-stijl.”

“Verder ben ik bezig met het schrijven van businessplannen, om investeerders te interesseren. Al met al wordt het nog hard werken om alle bouwwerkzaamheden voor elkaar te krijgen. Vooral omdat harde deadlines hier nauwelijks bestaan. ‘No spang, tamara…’ Oftewel: Maak je niet druk, morgen… Daarentegen zorgt de vrolijkheid van de mensen voor een vrij relaxed bestaan. Als je daar de onbedoelde humor nog eens bij telt, is Suriname echt een land om een keer te bezoeken!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.