lekker koe ke loeren bij de knapenvelder

Net als Landwinkel ’n Aanvang in Lettele, is ook Landwinkel De Knapenvelder in Raalte actief tijdens de week van de smaak (20 tot en met 28 september). De Knapenvelder organiseert de gehele week verschillende activiteiten. Naast het proeven van ambachtelijke producten kunnen bezoekers koe-ke-loeren en koe-melken.

De familie Tuten van Landwinkel De Knapenvelder is trots dat tijdens de week van de smaak speciale aandacht uitgaat naar ambachtelijke producten. “Het hele jaar door zijn we met hart en ziel bezig om mooie producten te leveren. Producten die altijd zijn terug te vinden in onze eigen winkel. Zoals de overheerlijke boerenkaas en natuurlijk de boerenzuivel. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en proeven!” Kijk voor meer info op staging2.deknapenvelder.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.