leerzame fietstocht voor jonge parochianen

Onder een stralende zon en met een uitstekend humeur hebben zondag ruim 55 kinderen zich gemeld bij het parochiecentrum van de rooms-katholieke kerk in Heino voor een leerzame fietstocht. Onder begeleiding van ongeveer dertig volwassenen, bestaande uit de vaders en moeders van de jongste parochianen, vertrokken zij richting Klavertje Vier, waar de familie Nijmeijer hen trakteerde op ranja. Voor de ouders stond een kopje koffie klaar.

Bij de kikkerpoelen onderzochten de kinderen met schepnetjes naar beestjes en planten in het water. De ganzen en geiten kregen volop aandacht en elders werden braakballen, veren en andere diersporen bekeken. Na een genoeglijk uurtje werd de ruim tien kilometer lange tocht voortgezet richting de Veldhoek. Daar werd direct gretig gebruik gemaakt van de speeltoestellen van Brinkzicht. Na opnieuw getrakteerd te zijn (op patat met bitterballen) ging de tocht weer terug naar het parochiecentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.