laurels pokerlocatie voor rtl programma

Het is weer zover. RTL gaat van start met het tweede seizoen van ‘De Pokerkampioen van Nederland’ (PKVN). Met meer dan 20.000 spelers in ruim 250 kroegen en ruim 500.000 spelers online is de PKVN verreweg het grootste pokertoernooi van Europa.

Eén van de ruim 250 kroegen is Café Laurel’s in Raalte. Daar wordt van november tot en met januari iedere week het populaire kaartspel gespeeld op dinsdag of woensdag. Om mee te doen heeft iedere speler een Pokerstar.net account nodig. Deze kun je tijdens het bevestigen aanmaken, hier zijn geen kosten aan verbonden. Heb je al een Pokerstars-account dan kan je die gebruikersnaam gebruiken. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingse-mail met een link, vergeet deze niet aan te klikken want alleen dan is je inschrijving en locatie-bevestiging officieel.

Vanuit iedere locatie zullen de beste spelers na tien speelavonden doorgaan naar de regiofinales. De beste acht resultaten zullen hiervoor bepalend zijn. Schrijf je deze week nog in, want er is bij Café Laurel’s maar plaats voor tachtig deelnemers. Voor meer info kun je kijken op staging2.pkvn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.