landwinkel n aanvang houdt proeverij

Landwinkel ’n Aanvang in Lettele organiseert zaterdag 20 september – tijdens de week van de smaak – van 10.00 tot 16.00 uur een proeverij: ‘Smaaktour op de Winkelvloer’. Naast eigengemaakte zuivel, kunnen verschillende ambachtelijke producten worden geproefd. Ook staat er een stoofpotje klaar. Het recept hiervoor mag mee naar huis. Op 20 september wordt ook ‘Boerenkracht’ gelanceerd. Een heerlijk, krachtig energiedrankje van eigen bodem.

Op het ‘rustpunt’ kan genoten worden van een lekkere kop koffie. Voor de kinderen is er voldoende ruimte en gelegenheid om te spelen. Landwinkels zijn professionele winkels bij een boer of tuinder op het erf. Ze bieden een breed assortiment producten uit het eigen bedrijf en van collega-bedrijven. Inmiddels zijn 69 winkels aangesloten bij Landwinkel. Landwinkel wil de leefbaarheid van het platteland vergroten en de burger betrekken bij het landschap, de boerderij en haar producten. Landwinkel ’n Aanvang is te vinden aan de Aanvangsweg 2 in Lettele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.