landschap overijssel tocht voor iedereen

De Landschap Overijssel Tocht is echt een familiegebeuren. Zondag 14 september staat de fietstocht weer op het programma en kan men kiezen tussen de traditionele afstanden van 20 en 40 kilometer. Ieder jaar wordt dit fietsevenement door veel en voornamelijk recreatieve fietsers bezocht.

Na de zo succesvolle Stoppelveldrit (830 fietsers) – met als toerleider Raaltenaar Henk Kroes – is de Landschap Overijssel Tocht de laatste uit een serie van zes NTFU-fietsevenementen.

Heikera is één van de weinige fietsclubs die zoveel evenementen organiseert en met succes. Goede voorbeelden zijn zonder meer Blokje Om en de onlangs georganiseerde Stoppelveldrit vanuit Raalte.

De start- en finishplaats is komende zondag bij Zaal Oortwijn aan de Canadastraat in Heino. Inschrijven is mogelijk tussen 12.00 en 14.00 uur en de sluitingstijd en eindcontrole is om 17.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht bij Johan Hilgenkamp (0529-497459) of via de website van Heikera. Voor leden van Heikera plus eventuele toekomstige leden is er dondermorgen de generale. Om 9.30 uur zijn fietsliefhebbers welkom bij sporthal Hoogerheyne in Heino.

Voor Heikera-leden is er komende zaterdag ook nog een tocht met als motto: ‘Op pad met Henk’. Er zal een rit worden gefietst van circa 90 kilometer met Henk voorop. De groep vertrekt om 8.00 uur. Het fietsseizoen wordt officieel afgesloten met een clubrit op zaterdag 27 september. De provincie Drenthe staat hierbij in de ‘picture’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.