kraak en smaak vrijdag bij de lantaarn

Als je wilt, kun je het hele komende weekend los gaan bij De Lantaarn in Hellendoorn. Vrijdag 3 oktober is het succesvolle Kraak & Smaak, bekend van de hit ‘Squeeze Me’, ’s avonds de publiekstrekker. Het Nederlandse dj- en producerstrio omschrijft haar eigen nummers als een opzwepende mix van elektronische funk, samples en breakbeats. De deur gaat open om 20.30 uur en er zijn nog kaarten beschikbaar.

Zaterdag is het tijd voor de Disco Classic-avond met de band ‘Go Yellow’, een onnavolgbaar orkest als het gaat om creativiteit. Middels een zorgvuldig uitgekozen repertoire en kleding brengen zij met veel enthousiasme diverse thema’s tot leven van disco- en soulklassiekers tot rock’n roll en van jazz tot latin, nederpop en easy-listening. Creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en gezelligheid, en dat allemaal in één orkest! De deuren vanaf 22.30 uur geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.