Home / archiefcentraal / kleuters nu op excursie naar hotel de zwaan

kleuters nu op excursie naar hotel de zwaan

In het kader van werken rond het thema ‘restaurant’ heeft groep 1-2E van basisschool De Linderte uit Raalte dinsdag een bezoek gebracht aan Hotel de Zwaan. Getooid met zelfgemaakte koksmutsen gingen 19 leerlingen op excursie. Eigenaar Benny Poppe had een leuk welkomstwoordje, waarna de kinderen een rondleiding door het hotel kregen. Er werden meerdere kamers, een vergaderzaal en het zwembad bekeken.

Daarna volgde een cursus in het restaurant, het thema waarvoor de leerlingen eigenlijk naar De Zwaan waren gekomen. Nadat iedereen eerst de handen had gewassen kregen de kleuters uitleg over het dekken van de tafel. De chefkok stond klaar in de keuken om samen met de groep taartjes met slagroom en aardbeien te maken. Ook liet hij allerlei verse producten zien, waarvan de levende kreeft wel heel spannend was.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.