johnny cash fans moeten naar hellendoorn

Op 12 september is het exact vijf jaar geleden dat Johnny Cash op 71-jarige leeftijd overleed in zijn woning in Hendersonville. Met zijn overlijden verloor de wereld één van de meest invloedrijke countryzangers ooit. Sindsdien zijn er daarom al vele activiteiten georganiseerd om ‘The Man in Black’ te herdenken. De Lantaarn in Hellendoorn doet dat op zaterdag 13 september, samen met de Europese Johhny Cash-fanclub.

’s Middags is er van 14.00 uur tot 17.00 uur een fanclubdag waar liefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en waar exclusieve Johnny Cash-spullen te koop zijn. Deze bijeenkomst zal uiteraard worden gedomineerd door de muziek van de Amerikaanse zanger.

Zaterdagavond is er vanaf 20.30 uur een ‘Tribute to Johnny Cash’ met medewerking van de The Seatsniffers. Speciale gasten zoals Erwin Nijhoff, Inge Bonthondt, Thomas Tijs en Arjen Hilberdink zullen onder begeleiding van The Seatsniffers hun favoriete Cash-nummers zingen. Van ‘Ring of Fire’ tot ‘Folsom Prison Blues’ en van ‘Hurt’ tot ‘Walk the line’. Kaarten kosten tien euro, de voorverkoop via staging2.lantaarn.nl is inmiddels begonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.