jan van der rassel beste darter bij reimink

Het Open Lemelervelds Darttoernooi dat afgelopen weekeinde bij Café Reimink op het programma stond, is gewonnen door Jan van der Rassel, die daarmee de hoofdprijs van 500 euro mee naar huis mocht nemen. Van de 43 ingeschreven spelers gooide Van der Rassel de pijltjes het beste richting het dartbord, met onder andere zes maximale scores van 180. In de finale was hij zelfs Jan Willem Bannink, de winnaar van vorige jaar, met 6-0 de baas. Rick Achterhoek eindigde als derde.

Het toernooi in Lemelerveld was van hoog niveau met vele 180’s en enkele zeer fraaie en hoge finishes. De basis daarvoor werd zaterdag al gelegd, toen het koppeltoernooi werd gehouden. Sander van Olphen en Gerlach Timmer gingen daar met de winst aan de haal. De organisatie kijkt ondanks de wat teleurstellende opkomst op zondag toch – mede door de inbreng van sponsoren – terug op een zeer geslaagd, sportief en vooral gezellig weekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.