illegale trekkershutten bij stal t reelaer

Dat heeft de gemeente Raalte ontdekt tijdens een reguliere bouwcontrole.

De trekkershutten hebben elk een oppervlakte van ongeveer vijftien vierkante meter en een hoogte van zo’n drie meter en zijn geheel uit hout opgetrokken. De aanwezigheid van deze gebouwen kan niet worden gelegaliseerd. De gemeente heeft daarom inmiddels overleg gehad met Stal ’t Reelaer en daarin is de afspraak gemaakt dat de trekkershutten voor 1 oktober 2008 worden weggehaald. Desondanks heeft het Raalter college – volgens het boekje – toch een ultimatum gesteld.

In een brief aan Stal ’t Reelaer schrijft het Raalter college van burgemeester en wethouders dat de trekkershutten voor 1 november 2008 van het terrein moeten zijn. Als dat niet het geval is, dan komt er een dwangsom om de hoek kijken van 1.000 euro per week dat de overtreding voortduurt. Tot een maximum van 20.000 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.