heino loopt vol met honderden ducatis

Voor het vierde jaar op rij kan Heino zich weer opmaken voor een dagje motoren kijken. Op zondag 14 september organiseert de Ducati Club Nederland namelijk weer de traditionele Pantah-dag vanuit het Regiocafé Oost. Dat is Marktzicht in Heino, één van de zeven vestigingen van de club van ruim 4.200 motorliefhebbers. Iedere tweede zondag van de maand strijken de motoren daar neer, maar in september is er dus een speciaal evenement.

De jaarlijkse Pantah-dag, ook wel Classic Day, in Heino is een absolute aanrader voor liefhebbers van oude Ducati-motoren. De Pantah is een klassiek model waarvan de laatsten in 1986 zijn geproduceerd. Het model heeft nog steeds erg veel liefhebbers, omdat dit model voor het eerst een aantal grote technische vernieuwingen bijeen bracht die tot de dag van vandaag bijdragen aan het succes van Ducati, zowel op de weg als in de sport.

Op zondag 14 september tussen 12.00 en 15.00 uur zullen er ongeveer vijftig Ducati Pantah’s in Heino te bezichtigen zijn. Maar dat is niet alles, want de club Ducati-liefhebbers is erg groot en niet alleen bezitters van een Pantah zullen deze dag naar Heino toeren. Bij goed weer leent Café Restaurant Marktzicht aan de Dorpsstraat zich prima voor een uitgebreid terrasbezoek, en daar komen al jaren vele mensen uit de regio naar toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.