heeten c1 geen winnaar op eigen toernooi

Het derde Techvisie Jeugdhandbaltoernooi van Plus Severijn Heeten is vrijdagavond onder grote belangstelling van start gegaan in Sporthal Heeten. Naast het eigen team namen ook teams van Wesepe, Wijhe, Deurningen en Oldenzaal tijdens de eerste avond aan het toernooi deel. Een uitgelezen kans voor de deelnemers om tegen tegenstanders te spelen die zij doorgaans niet in de reguliere competities tegen komen.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tussen Heeten en Wijhe. Beide teams gingen fel van start en al snel bleek dat Heeten iets sterker was. De meiden waren dan ook beslist van plan om op hun eigen toernooi goed voor de dag te komen en dat lukte ook. Via snelle aanvallen werd er aardig gescoord en werd een eindstand van 8-2 bereikt. De daaropvolgende wedstrijd tussen DSVD en Wesepe werd eenvoudig gewonnen door de bezoekers uit Deurningen: 9-2.

Het waren ook de teams van Heeten en Deurningen die uiteindelijk zouden beslissen wie zich winnaar van het toernooi mocht noemen. In de onderlinge, spannende wedstrijd werd er in het begin veel te onrustig gespeeld en ging er teveel fout in het aanspelen van de bal. Hoewel Heeten daardoor al snel tegen een 1-4 achterstaand aankeek, gaf zij zich niet gewonnen. Kort voor het einde kwam ze nog terug tot 5-6, maar daarna lukte het niet meer de score gelijk te trekken.

Eindstand

1. DSVD Deurningen, 8 punten (+19)

2. Plus Severijn Heeten, 6 punten (+16)

3. Hacol Oldenzaal, 3 punten (-7)

4. Wijhe Orangerie, 2 punten (-14)

5. Wesepe, 1 punt (-14)

Vanwege het noodgedwongen afhaken van VOC A1 heeft de toernooiorganisatie een aangepast schema gemaakt voor het programma van zaterdag en zondag. Na de poulewedstrijden wordt het toernooi voortgezet met de kruisfinales, de wedstrijd om plaats drie en vier en de finale. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op staging2.handbalheeten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.