groot feest op logeerweekend blekkerhoek

Groot feest voor de vaste bezoekers van de speeltuin Blekkerhoek aan de Ceintuurbaan in Raalte. Dat was het vorige week tijdens het jaarlijkse logeerweekeinde. Maar liefst 25 kinderen in de leeftijd van zes tot twaalf jaar hadden zich opgegeven om een nachtje over te blijven. Zaterdagmiddag om half twee kwamen zij allemaal hun slaapplekje opzoeken in een door Scouting Raalte beschikbaar gestelde grote tent.

Eenmaal gesetteld was er voor de kinderen nauwelijks tijd om de speeltoestellen van de Blekkerhoek te beklimmen, want op het programma stond een tocht naar kinderboerderij Dondertman in Holten. Daar kon wel uitgebreid genoten worden van het mooie weer, de speeltuin en een speciale huifkartocht. Weer terug bij de speeltuin in Raalte moest er zelf voor het eten gezorgd worden, door de broodjes en hamburgers te bakken boven een vuurkorf.

Met een goed gevulde maag hebben de fanatiekelingen tijdens het logeerweekend elkaar nog even lekker afgemat tijdens een potje voetbal. Daarna was het tijd voor een goede kinderfilm en tegen een uur of elf was het toch echt gebeurd. Bedtijd! Het onmogelijke werd waarheid… Door de vermoeidheid sliep iedereen warempel binnen een half uur. ’s Morgens, na het ontbijt, konden de ouders hun kroost weer ophalen. Om ze volgend jaar opnieuw te brengen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.