groot aanbod op ponyjaarmarkt heeten

Vele handelaren probeerden er hun slag te slaan, maar lang niet iedereen in Heeten was ‘peerdevolk’.

Het evenement bracht ook weer vele dagjesmensen op de been. Paarden kijken, mensen kijken, lekker struinen over de warenmarkt of gewoon even lekker uitblazen op het terras, het kon er allemaal. Volgens een vertegenwoordiger van de organisatie was er flink wat aanbod op de Ponyjaarmarkt. “Meer dan vorig jaar en dat is best opmerkelijk, aangezien het overal juist minder wordt. Ook de aanvoer van de dieren verliep prima. Het is druk en er wordt flink gehandeld. Er lopen hier ook vele buitenlandse handelaren rond. We zijn in elk geval tevreden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.