gratis ontbijt op woensdagmarkt raalte

Een grote groep marktkooplieden van de weekmarkt in Raalte organiseert woensdag 10 september alweer voor de elfde keer een gratis ontbijt voor haar klanten. Tussen 8.30 uur en circa 11.00 uur ontvangen klanten bij aankoop van een artikel een koffiebon, die recht geeft op een gratis ontbijt.

De koffiebonnen worden alleen uitgereikt door een deelnemende marktkoopman. Deze is te herkennen aan een bord in zijn of haar kraam. Op de kop van de markt staan lange tafels met banken, waar de gasten kunnen aanschuiven voor een gezellig ontbijt. Het ontbreekt werkelijk aan niets, van warme koffie, thee, beschuit en brood tot een Engels ontbijt met spek en ei. Er wordt ook voor muziek gezorgd.

Dit evenement wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd en afgelopen jaren was het ontbijt een daverend succes met meer dan 1.000 gasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.