gezamenlijke start maatschappelijke stage

Met deze samenwerking geven beide organisaties invulling aan het besluit van de Tweede Kamer om per 2011 alle scholieren uit het voortgezet onderwijs een maatschappelijke stage te laten doen.

Er wordt gestart met leerlingen uit de vijfde klas van het Vwo en het is de bedoeling dat dit de komende jaren uitgebreid wordt naar het Vmbo en de Havo. De maatschappelijke stage biedt veel organisaties en verenigingen de mogelijkheid om op korte termijn ‘extra handen’ in te zetten bij het uitvoeren van werkzaamheden. Veel verenigingen en organisaties vinden het nog steeds moeilijk om voldoende vrijwilligers te vinden bij hun activiteiten en juist voor hen biedt de maatschappelijke stage een oplossing.

Het Vrijwilligerssteunpunt Raalte brengt scholieren die een maatschappelijke stage zoeken in contact met organisaties en verenigingen die op zoek zijn naar vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op staging2.vrijwilligerswerkraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.